Hem

Hitta till oss

Kontakta oss

Bilder

Reklam

Urklipp

Gästbok

Bokade


"Samlare med egen Mack"

se inslaget från SVT  >>>

 

 

 

 

Taxi-Stig med svansen

Ja, så kallade alla i trakten den man som körde den lokala skolskjutsen hemma i byn.

Detta kom sig av att Taxi-Stig  en morgon åkte in till den lokala Mobilstationen för att tanka sin lång-Merca.

Det var precis vid den tid när man hade börjat med självservice vid pumparna och Taxi-Stig  körde fram till pumpen, klev ur, satte dit pumpmunstycket, därefter gick han i på macken för att köpa sig en paket cigaretter och en dagstidning och prata lite med mackföreståndare Persson.

Efter en stunds samtal om väder och vind betalade han och gick till bilen, satte sig i den och körde iväg lätt stressad för att plocka upp skolbarnen runtom i bygden.  Problemet var bara att han hade glömt att sätta tillbaka till pumpmunstycket i pumpen så detta satt kvar i bilen som en svans för när Taxi-Stig körde iväg ryckte han omkull pumpen och slangen slets loss och hängde med bilen.

Då Taxi-Stig var lätt stressad märkte han inget av detta utan körde glatt vidare för att hämta upp skolbarnen för att lämna dem vid skolan i tid. Då alla barn gick in i lång-mercan ifrån vägkanten upptäckte inte Taxi-Stig att han hade mer last än han hade tänkt sej!!!

Vid lunchtid upptäckte till slut Taxi-Stig att allt inte stod rätt till i bakre regionen av bilen. Han körde mycket skamset tillbaka till Mobilstationen för att lämna tillbaka resterna av pumpen till en något minst sagt irriterad mackföreståndare Persson.

Från och med denna dag hade alla kunder förutom Taxi-Stig självservice vid denna mobilstation!