Hem

Hitta till oss

Kontakta oss

Bilder

Reklam

Urklipp

Gästbok

Bokade


                       Norgebesök
Den 11 juni gästades vi av YCC Norge som kikade in på vägen ner från Oslo till Halmstad.Ett hemligt besök planerat av Per "Rollo"Johansen. Ett glatt YCC-gäng ifrån Norge kikade förbi. De var runt 25 personer och på väg från Oslo till Halmstad. 
Hoppas att fikat smakade bra och att ni vädret till trots så hade en go tur!

        

Ett specielt tack till Esso Norge för deras fina presenter som "Rollo" hade fixat (kul att ni gillar hemsidan).

  


The Old Knutters (Halmstadssektionen) med solsken men ack så kallt. Närmare 30 bågar som rullade in på ett långt led, en mycket imponerande syn. Vi hann bli lite nervösa om fikan skulle räcka men det gjorde den och vi hoppas att alla kom hem säkert.
   

2010-04-21: Ett tappert gäng kom hit i riktigt aprilväder och ca 6 grader varmt (läs kallt). The Old Knutters (Varbergsektionen) är helt enkelt tappra män som vågar trotsa vädret. Ni är varmt välkomna tillbaka när ni har tinat upp.
Några av 2009 års besökare...

Den 22 Augusti hade vi besök av VW Väst. 

Det var en fantatisk dag för aktiviteter för fordonsentusiaster och vi hoppas att vi har nöjet att få se dem och flera andra här nästa år.

    
Det blev lite trångt men det gick bra.        Fikan smakade bra i värmen.              Varbergskillar på besök!                      Två generationer cabbar.
  


28 Mars Entusiastgänget motormuller 

21 April Svenska cykelfrämjandet

29 April Miljö & Hälsokontoret Varbergs Kommun

18 Juli  Speeddemons Hotrod Club10 års jubileum

22 Augusti får vi besök av VW Väst